Kasmira's wall

Kasmira's Station

This person has not created a Station yet.

"No, but penguins do. There, I've run rings around you logically."
"Oh, intercourse the penguin."

Hanri

Nyt eilen vasta näin kännykkäversion siitä mainoksesta.. En meinaa ikänä osua paikalle ku oikeita mainoksia näkyis, hrmh. ;)

Ei oo onneks pitkään aikaan tarvinnu laittaa märkiä vaatteita päälle *touch wood*, mut ikäviä ylläreitä löytyy ku kissa on päättäny nukkua JUST sen paidan päällä minkä meinas pistää päällensä, nimimerkillä tänä aamuna. Murr.

Nii Visa Electroni on niin hämäävä, ku sehän ei oo luottokortti. Sillä saa kyl käteistä ulkomailla pankkiautomaateista, mut ei pysty netissä maksamaan mitään. Kantsii selvittää, voiko etumaksun tai jonkun maksamaan suoraan tilille, me kun käytiin sillon toissakesänä Budapestissä, niin hostellin 50% varausmaksun sai maksettua suoraan tilille, ku ei ollu luottokorttia. Lopun maksoin sitten käteisellä paikan päällä. Tosin siinäkin saa varautua siihen että taksat on muuttunu siinä välillä, mut siinä vaiheessa kantsii olla mustaa valkosella mukana, elikä esim. mä kävin hostellin omistajan kans vilkasta sähköpostikeskustelua ja sovittiin hinnoista ja maksuista, niin onneksi oli tulostettuna kaikki sähköpostit ja nettipankin kuitit mukana niin pysty resepzuunistille sanomaan että en aio maksaa lisähintaa, kun tästä hinnasta oltiin sovittu.

Mä perustan mun enkun pohjan ihan täysin telkkarin kattelulle. Meillä kun ei kotona ollu mitenkää säännösteltyä, että kuin paljon sai telkkaria kattoa, niin mähän katoin sitä ihan jatkuvasti - eli sohvaperuna jo syntyessään, lol. Ja suurin osa ohjelmista ku kuitenki tulee enkuksi, niin siinä karttuu kovasti sitä sanastoa, varsinki sit ku sattu olemaan kielipää niin koulusta sai kieliopit haltuun. Okei, olin muutenki koulussa ylinipo, ammattikorkeessa sitten vähän into läsähti ku aiheet oli vaikeemmat ja oon aina ollu hias lukemaan - tottakai, ku muut on lukenu kirjoja niin mä oon kattonu telkkaria! Viimeset 2 vuotta onki sit MashCastin mukana tsempannu tota puhetta, kun kalifornialaisten kanssa siellä enimmäkseen on jutellu ja ne tykkää puhua mikkiin. Kyllä siinä oma aikansa meni että on pokkaa sanoa mitä haluaa sanoa, mut siihen tottuu ja pokan unohtaa. Ja btw, siinä videossa itse asiassa luen paperilta, ku oli pakko kirjottaa eka ylös kaikki, niin saa editoitua kato kaikki öö ym äh eiku arhg mokat pois. :) Mä väitän ettei oo koskaan liian myöhästä oppia! Täälläki opit lisää ku lueskelet höpsöjä ja kommentoit kaikkee mahollista. :D

Hanri

Saatta olla että kannattaa yrittää uudestaan. Tai sit laitat YuuTuubiin ja sieltä linkkiä tai jotain. Ans kattoo ny. :)

Tuntuu päivä kyl tosi pitkältä, ku kävi tosiaan aamukympiltä uimassa 1500. Kello on mitä, puol viis ja tuntuu ku ois kaheksan. Oli tarkotus mennä meiän Jukanki (mun sulhanen), mut sillä oli korva sen verran kipee ettei se vihtiny. Mut pitää ottaa sit perjantaina sulista tai jotain.

Mun työkaveri käy säännöllisesti (tai ainaki yrittää hehe) LadyLinessa Seinäjoella ja olis niitä pariki Vaasaski, mut en oo koskaan ollu sali-ihmisiä. Jotenki tulee jännä fiilinki vieraiden ihmisten keskellä puurtamisesta, no joo oon höntti. ;D Veden alle pääsee piiloon....bulbulbul. Noei, lähinnä ku pikkusen ku nousee syke niin on punanen ku paloauto, niin se vaan vähän vieroksuttaa.

Hohhoi, mitäs sitä tekis. Syötyki on ja illalla sit kanakoivet uuniin.. Ku ei viihtis nukkuakaan. Meenpä Jukan koneelle pelaamaan LegoRacersiä ku en muutakaan keksi hehe. ;)

Hanri

Juu ei vieläkään näy video, converttaa tosi kauan tai sit on jossai tossa välillä menny jotain pieleen.. Nooh, eiköhän se vielä saada näkyviin. :) Ite en oo nähny muita mainoksia ku sen missä se lyö päänsä seinään siinä loppupuolella..

Ai ai, aikanen herätys ku sovittiin kaverin kans että varttia vaille kymppi hakee uimaan. Eli täs on tunti aikaa herätä... Kahvi vois olla hyvä idea. Ekan kerran heräsin siinä kuudelta ku kissa tiputti mun kännykän lattialle yöpöydältä, ja kännykkä kun herättikellona on niin piti se nostaa.

Pitää kyl Britannian opas ostaa, Lontoo-opaski helpottais suunnittelua. :)

Hanri

No nyt on tilaisuus nähä sunki Himalaja: http://teema.yle.fi/ohjelmat/juttuarkisto/palin-halki-himalajan <- Näkyy meinaan alkavan ens torstaina. :)

Mä en tosiaan oo koskaan käyny kans Lontoossa, pikkasen jänskättää! Tähän mennessä mun ulkomaanreissut on pitäytyny Unkarissa, toissakesänä johdin yhden nuorten matkanki sinne, vihdoin tuntuu kuin osais ja uskaltais kulkea Budapestissa itekseen. :) Mut ekat pari reissua oli niin, että joku muu aina oli neuvomassa, että nyt hyppäät tohon ratikkaan ja niin edelleen, niin siinä sitä sit oppi. Onneks sentään enklanti jotenkuten taipuu, niin ei kielimuuria tarvi niin älyttömästi ressata.

Kyllä sitä ne rahat jostain repii. Tuntunu nyt vain viime aikoina että raha on kallista, kun on tolla tulevalla miehellä jos jonkinlaista talo- ja autokuumetta, niin sitten vielä toi matka... Pitänee laittaa lahjalistaan maininta, että jos ei tavaraa halua hommata, niin häämatkakassaa saapi kartuttaa..... Hehehe.

Kyl mä uskon että sen videon uskaltaa tänne laittaa, kun se on kuitenkin kameralla telkkarista kuvattu. Ja hyvänen aika, se on Gigantille ilmasta mainosta! ;D Ne oli tehny Cleesen kanssa Ruotsissa Elgiganttenille semmosen mainossarjan, oli vissiin 7-8 erilaista versiota, ainaki the_thinan mukaan. Mietinki että millon tulee Suomeen sama kampanja. :) Ruotsalaisessa versiossa vain Cleese oli sanonu, että "Thank God for Elgiganten!" Mun mielestä anna palaa vaan!

Hanri

Ai niin ja ella on kans suomalainen! Mä luulen, ettei tää sivu niin pyöri tuol "piireissä", mitä ne ny sit ikinä onkaan. :D Pitäs vaan joka paikkaan tunkea pyyttonilinjalinkkejä ja painaa teksti paitaan... Hei PAITAAN! Nymmää kekasin mitä Johnnyroselle tekee synttärilahjaksi, apua mulla tulee kiire! (Heti kato riippuvuutta lisää se että täällä on niin älyttömän hyviä tyyppejä, joihin saa tosikin hyviä ystävyyssuhteita luotua.)

Hattua nostan kyl Teemalle ja YLElle, kun näyttävät melkeen jatkuvasti jotain Pythoniin liittyvää. Nytki menee Palinin vissiin Himalaya-sarja, ja joskus ovat näyttäneet ykköseltä Jonesyn Barbaari-sarjan.

Just tänä iltana tuli häämatkaa suunniteltua, laskeskeltiin että Lontoineen, Douneineen ja semmosineen pitäs varata ainaki se 1500e, auts. 8I Mut nyt tuli mutka matkaan, ku hokasin, että nimi ei enää Lontoossa ookaan Krapu vaan joku ihan muu, että pitääkö mun hommata siinä välissä uus passiki?? Vai voiko sen hommata etukäteen. Äijä saa kysyä poliisilta kun menee omaa passia tilaamaan. Eli meni siihen asti suunnittelut jäähylle. Mut kyl ois ihan unelma jos sattuis osumaan just samaan aikaan tyyppejä paikalle. Mun tuurilla tod.näk. ne on seuraavalla/edellisellä viikolla siellä.....Great.

Hanri

Joo ainakin Jatta, sorda ja Wasara on kans suomalaisia, pari jälkimmäistä on enimmäkseen kommentteja lukemassa, että joskus tulee jotain eloa, mut Jatta kyl pitää puoliaan täällä. :)

Sellasista pikkumaista Suomi on kyl aika hyvin täällä esillä, ottaen huomioon että suurin osa porukasta on jenkkejä. Ainiin ja kisch on venäläinen, mut käy Suomessa vissiin joka vuosi.

Tosi kiva kun rivit kasvaa meistä!

Hanri

Kappas, nyt vasta hokasin että oot Suomesta kans! :)

Hah, pitää säilyttää ja ottaa jonkin verran vissiin kuvia tai skannauksia kun Gigantin mainoksessa J.Cleese komeilee.

flopsy_mrs

well hello :)
who have we got here eh ?
:) i just wanna say welcome to the looney bussiness :)
if you know other looneys who wanna jiogn don't hesitate to ask cause we want all the aprox 9 bilion people of the world to enjoy the benifits of being insane and prefering thos with ping ball eyes and goe SQUACK every now and then :)
you'res cencearly the vilige idiot who is about to fall from a litle wall :) :p