Hanri's Station

Assembly 2010 in a nutshell

13 comments
BruceChurchPolice

Hi Hanri,
I'm Jack from the USA (U-S-A!, U-S-A!, U-S-A!)
What is happening where you live?
Around here, (Bethesda, MD near DC) Our local baseball team (the Nationals) could be going to the World Series. Its too bad I'm not a baseball fan.

GloriaTheWarrior

Now then, now then that'S very nice.I appreciate it! And I will report everything that is getting to silly. because we don't want to get things silly.
Btw Nothing to report yet, Regimental Sergeant Major...:)
-gloria

GloriaTheWarrior

I am just curious, but why did you add me?

GloriaTheWarrior

I know, I know no one ever expects a post on his wall--but I accepted your friend request! I have now 2 friend-I have now 3 friends. LIFE IS GREAT :D

Galahad

I don't check my wall alot, which seems obviously
apparent. But I love this site, it's marvelous. Thanks for accepting my
request. :)

French Taunter

Moï Moï Finnish killer rabbit! Wellcome to you! what is your quest? ;)

Spam57

Hi,Thanks for the add, pleased to meet you.

champagneeyes

Thank you for the add. :)

gruggywoof

Hello there! Thank you for the add. :D

LaPlusFragile

Hi!) Nice to meet you!:)

TheRealGilliamFan

Hi :) Thanks for the friend request :)

Kasmira

No, kattoo ny. Voisin yrittää metsästää eri mainoksen. :D
Tuosta kuntosalista/jumpasta... Ei siellä kukaan katso toisia kun ne puhisee (tai jos katsoo niin se on niiden oma menetys, koska sittenhän ei itse saa tuloksia aikaan), kaikki keskittyy omaan suoritukseen. :)) Niin sen ainakin pitäisi mennä.
Huoh, huomenna koulua. Nukuin - vahingossa - iltapäivään tänään, joten olen viettänyt tän päivän pyjamassa ja on vähän hoopo olo xD Tajusin pistää pesukoneeseen mun maalarihaalarit ym. työsalivaatteet vasta äsken ja nyt sit odottelen et tuo pesu pyöris loppuun ja toivon kovasti, ettei tartte vetää huomenna märkiä vaatteita päälle.
Ihme touhua... Kaverini, jonka kanssa ollaan lähdössä Lontooseen, yritti varata meille hostellihuonetta ainakin kolmeen eri otteeseen. Mutta se ei hyväksy Visa Electronia. Saa nyt nähdä onko se nyt saanu sen läpi. Mun on turha yrittää, koska mulla on kanssa samanmoinen kortti, se ei tuskin tee eroa. Mut passitin kaverini soittamaan sinne hotelliin. Poor Jenkku, ha. Itsehän en uskalla sitä tehdä, koska mun enkku on ihan todella surkea, varsinkin puhuessa. Saan tehdä töitä Lontoossa et saan jotain sanoja sieltä suustani, jota kuinkin ymmärrettävästi.
Toivottavasti joskus voisin puhua ymmärrettävästi englantia. Katsoin sun Mashcast-ohjeistusvideon. Osaat ihan mielettömän hyvin puhuu englantia. Kumpa olisin ollu hereillä esim. yläasteen enkun tunnit ja lukenut niihin sanakokeisiin... Olis ehkä ollu helpompaa lukiossakin. :P

Kasmira

Se lähetti sitä ihan tähtitieteellisen pitkän ajan (pientä liioittelua ilmassa..) ja mul palo hermot ja painoin toista kertaa lähetä-nappia. Pitäs vissiin sitä kärsivällisyyttä opetella... Mut se on aina näiden koneiden kanssa :D Mut en tiedä sit johtuuko se siitä, että se ei tule näkyviin.
Oispa ihanaa kun joku pyytäis mut johonkin tommoseen, kuten uimaan. Mul ois se mun ainut kunnon Turku-ystävä, mut se käy Notivuksessa. Itse hänet aikoinaan sinne houkuttelin - olenhan siellä ainaisjäsenenä - mutta nykyään ei ole ollut varaa korttiin niitä kertoja. Yksin on tosi vaikea esim. mennä lenkille tai vastaavaa. En ole saanut tehtyä siitä yksin sellaista tapaa. Tähän aikaan on varmaan mahdoton enää päästä mukaan työväenopiston kursseille, että ehkä mä vaan kaivan kuvetta, irvistän, puren hampaita yhteen ja käyn ostamassa Motivus-aikaa. Se on todella viihtyisä paikka, pidin niistä jumpista tosi paljon ja ne tilat on puhtaat... Ja plussaa siitä et Turussa on Naisten Motivus erikseen :))

Kasmira

Yay, thanks! :) Huomenna siis täytyy olla telkun ääressä alkuillasta... :)
No ni, video ladattuna. Viimekatsomalta ei ollu viel hyväksytty. Saa nähdä hyväksytäänkö x) Ei ole paras niistä mainoksista, mutta ihan hyvä kuitenkin. Pidän siitä missä John lyö päätä seinään :D

Nyt on kyl pää sen verran tyhjä, etten saa yhtään järkevää ajatusta ulos sieltä. Taidan mennä sänkyyn lukemaan, se yleensä auttaa... Vaikkakin kirjana on niinkin kiinnostava kuin Iso-Britannia opas. :)

Kasmira

Ai niin. Kyttäsin muuten sen verran mainoksii et sain kuvattuu mun digikameralla yhen Cleesen mainoksen. Meinasin pistää sen tänne, mut tuli mieleen, että en halua vaikeuksiin tekijänoikeuksien kanssa. Olisi jotenkin tosi ilkeetä et joutuis vaikeuksiin siitä, että tuottaa toisille kanssaihmisille hyvän mielen.

Kasmira

Vielä jäi tuosta edellisestä viestistä, että olen onnistunu missaamaan kaikki Python-aiheiset ohjelmat Teemalta ja Yleltä. Joitakin Mr Palinin matkailuohjelmien jaksoja olen katsonu, mutta aina vaikka päätän et nyt katon kokonaan jonkun reissun, niin se jää katsomatta sitten... Unohdan tai jotain. Blaah..

Kasmira

Olis kyl todella hienoa jos sais tätä kautta hyviä ystäviä. Niitä kun ei ole koskaan liikaa ja varsinkin sopivasti samanhenkisiä :)
Oho.. Ihan mukava summa :O Mut se onkin häämatka ja sellainenhan on aika "once of the lifetime" tapahtuma kun menee naimisiin (ellei satu olemaan John Cleese :D).
Niin no toi nimiasiahan on kyllä kinkkinen. Ja siit ajankohdasta sun pitää jotenkin lähettää semmosia viestejä telepaattisesti niiden järjestäjien alitajuntaan et ne järkkää sen samaksi ajaksi kun te olette siellä x) Mitenkähän paljon ne siitä mahtaa rahastaa... Olis tosi kurjaa et rahanpuutteen vuoksi ei pääsisi osallistumaan, koska ei tollaisia tilaisuuksia uusia tule.
Mähän olen nyt ens kuussa menossa Lontooseen. Elämäni eka kerta! Vuodesta 2003 oon haaveillu siitä ja nyt viime ajat ollu ihan huumassa... Se toteutuu, se toteutuu! 21.-28.2. on ajankohta. Niin lyhyes ajas nyt ei ehdi näkemään kun pintaraapaisun siitä kaupungista, eikä todellakaan voi enää lähtee Douneen, koska sinne uppoo sit ainaki pari päivää...
Mut wow, häät tulossa :)) Ootteko pitkään ollu yhessä?

Lady and Laird ...

I do hope you get to see Parnassus... hopefully somewhere close or at least a trip to Helsinki. As of today... 400 theaters in different towns were listed on the site... so our commute to see the film went from a 4 hour one way drive to a ome and a half hour... one way drive... which is soooo much better ... but not great... I still want to see it in my hometown... and want to see it more than once!!!!
Hopefully it will get here. Terry and his daughter and others have worked their asses off to even get this many theaters!!!
My friend in Denmark saw it yesterday.. she loved it!!! She was so worried she might not like it for I just about lost her after she watched Gilliam's, Tideland and she never understood Fear and Loathing...She called me from the train (which I just love... a call from a train in Europe... so cool!!!) to tell me how wonderful and beautiful it was and she that loved the whole film.
I really enjoyed your post of the Silly Walks Dancing ... I posted it up on the Parnassus's site... Let's hope this all will help!!!
I hope you had a good holiday... wishing you a wonderfully fun filled and full of love ... New Year~
Cheers... Lady Candermine

Kasmira

Tänne näköjään koukuttuu yllättävän nopeesti. :O Scary isn't it...?
Jatan oon huomannu kirjoittelevan ja myöskin kävin stalkkaa et se on Suomesta. Ehkä sitten vain harvat suomalaiset höyrähtää Monty Pythoniin niin täysin et jaksais käydä aktiivisesti kirjoittelemassa tänne? Vai eikö tätä muka ole mainostettu "niissä piireissä". Dunno.
Puhun yllättävän paljon sekaisin nykyään enkkuu ja suomee. Enkku on vähän ala-arvoista mut mitäs väliä. Yritän ainakin kovasti vaik välillä kirjoituksieni tarkoitusperät kusee ja varsinkin kielioppi (jännä miten sotken myös aikamuodot) ja nämä prepositiot. Aaargh :D Oppia ikä kaikki...
Mä oon ihan (liian) innoissani muuten siitä Dounesta, vaikka sehän ei ole varmaa tuleeko se tapahtumaan. Meinaan, voiko näihin nettikirjoituksiin aina luottaa? Ja jos kirjoittaa Terrylle, voi saada odottaa vastausta ja tuleeko sitä ollenkaan... Tuurista kiinni.

Kasmira

Just menin Gigantin sivuille. Ajattelin jos liittäis jonkun kuvan sieltä tänne. :D Mä olen muuten galtsussa samalla nicknamella... Oon tässä miettiny keksiskö tähän nimeen jotain pythonmaista, mutta tällä kertaa ei oo tullu mieleen. Tosin eilen nauroin Idlen herra "näkymättömälle", mutta en muista sen sukunimee... :P Ehkä tää riittää hyvin tai sit lisään sukunimeksi yksinkertaisesti Larch :D
Kiva et törmää suomalaisiin tääl :)